Pravidla používání chatu na messengeru

Jde především o zachování přehlednosti a posloupnosti zpráv.
Pokud má někdo potřebu hromadně někomu něco sdělit, nechť využije funkcionalitu messengeru a založí si vlastní skupinu.
Plno lidí se s nechutí odhlásilo z neustále cinkající skupiny a nemají potom přehled o důležitých věcech.
Chat IMRG Prague Official - Slouží k uveřejňování důležitých zpráv týkající se klubu.
Nepatři sem :
přání k narozeninám a svátkům (dotyčného možná více potěší zpráva pouze jemu, nebo dokonce i telefonát případně SMS)
Fotografie čehokoliv jiného než klubové aktivity
Vtipy (každý má internet a valí se spam a ruzné fóry z každé strany)
Chaty ke konkrétním akcím např. Na Korsiku s IMRG
Patří sem informace k cestě, odkazy k místům, fotografie z akce apod.
Nepatří sem:
fotografie z jiné akce
Pozdravy z jiných akcí
Komentování nezůčasněných lidí, pozorovatelů
Děkuji za respektování tohoto textu.

Dlouho jsem se pral s myšlenkou napsat komentář. S chatem official souhlasím až na to proč by tam měly být vůbec nějaké fotky za mě by měl sloužit jen k podstatným informacím okolo klubu a k blížícím se akcím klubu . Je to již několikátý chat a jsem zvědavý jak dlouho to vydrží. Na fotky máme dostatek ostatního prostoru i včetně přání k narozeninám, ne všichni jsou přáteli a nezjistí že máš narozeniny a tak tě může v osobním chatu potěšit pouze zlomek přátel nebo taky nikdo . A pak bych chtěl vysvětlit od zúčastněných jak je myšlen zákaz komentáře nezúčastněných pozorovatelů co to je doprdele ???