Ohlédnutí za rokem 2024 a plány do budoucna

Milí členové klubu, kamarádi.
Dovolte mi, abych se spolu s vámi krátce ohlédl za právě končícím rokem 2024. Rokem, který byl plný zážitků, setkání a společného času stráveného nejen na silnicích.
Především chci obrovsky poděkovat každému z vás – těm, kteří organizují akce, těm, kteří se podílejí na chodu našeho klubu, ať už více či méně, i těm, kteří se prostě jen účastní a užívají si atmosféru, kterou společně tvoříme.
Děkuji vám za to, že jezdíte, že využíváte příležitostí sejít se a vidět se, ať už na motorkách nebo jen tak u piva či kávy.
Díky vám všem držíme pohromadě a tvoříme ten skvělý celek, kterým IMRG Praha je.
Vaši sílu, vaši podporu jsem pocítil i já osobně, a to opravdu intenzivně, když jste mě po nehodě dokázali „vytáhnout“ z nemocnice – ať už svou přítomností, slovy podpory nebo jen tichým povzbuzením na dálku. Díky, díky, díky.
Rád bych také poděkoval za vaši účast a podporu našich charitativních akcí. Vždy, když se spojíme pro dobrou věc, dokážeme něco mimořádného, a to je přesně ta síla, která nás odlišuje.
Do roku 2025 vám chci slíbit, že budeme dál držet naše tradice – pevná první středa v Konviktu nebo klubové čtvrtky v naší klubovně. Uděláme všechno pro to, abychom nepolevili z dynamiky, kterou jsme si nastavili a kterou nám ostatní kluby IMRG nejen v okolí, ale i za hranicemi závidí.
Pojďme i nadále ukazovat, že to jde! Že Indian Motorcycle je nejen značka, která spojuje motorkáře, ale zároveň také lidi, kteří si umí užívat společný čas, podporovat se a budovat přátelství.
Přeji vám všem krásné Vánoce, plné pohody a klidu, a šťastný Nový rok 2025.
Jo a abyste mohli vidět, jak skvělí a silní jsme jako tým, přikládám krátkou zprávu o činnosti klubu v roce 2024. 😊

Těším se na další sezónu s vámi!
David Šnajdr
Prezident IMRG Praha