Drazí Indiáni,
rok se s rokem sešel a máme tu další ročník BMM, tentokráte 2023 v Kácově! Pořadatel nezanedbal přípravu, takže to bude opět bomba jako každý rok! Zde zasílám informace (kopii textu od pořadatele) a je jen na vás, zda se přidáte či nikoliv. Instrukce jsou jasné, rezervace místa vznikne úhradou startovacího poplatku. Napište mi, prosím, do komentářů, kdo případně pojedete, abych věděl na koho se mohu těšit. My pojedeme komplet, tedy já, Danda i děti (bo nemáme hlídání). Vlastní "závod" pojedu solo, protože někdo ty děti přes den hlídat musí... :-)
Ahoj Burťáci,
náš víkend 4 -6. srpna se blíží a nastal tak ten nejsprávnější čas pro přihlášky do memoriálu a hlavně k ubytování milých přátel našeho protinožčího oblíbence. Kapacity Kácova skutečně nejsou nafukovací a hlavní plavební sezóna naší ubykační konkurence způsobuje značný tlak na lůžka. S tímto vědomím, prosím, nakládejte. Jde o Vaše ubytování, ne můj zájem. . Neotálejte tedy a buďte rozhodní..
V pátečním večeru se sjedeme, ubytujeme, prohlédneme si zajímavé místní muzeum Jawa a povíme si vše podstatné k trase , pravidlům a našim sobotním cílům. Kdo jezdí pravidelně, ví, že páteční i sobotní večery mají každý sám zcela jiný náboj atd...
Zkrátka otevírám přihlášky pro omezený počet jezdců a na Vás je rychlejší reakce. Myšlenka, že se přihlásíte v době prázdnin a bude ještě ubytování je naprosto lichá. Tedy kdo dřív přijde ……
BMM 2023 bude stát jezdce 750 Kč ( startovné, mapový podklad, ceny / trofeje, patch , exkurze pivovaru, welcome beer, atd ). Jezdcův batůžek na hotelu či při spolujízdě 350 Kč ( odznak, exkurze, welcome beer a drobná spoluúčast ). 350Kč taktéž čestný a zvaný host, mimo soutěž. Zkrátka, všichni se spolupodílí, nikoho jako návštěvu nebereme (asi mi rozumíte). Vzhledem k plánování akce a nákladům vázaným dopředu, nejsem schopen stornovávat vyjevený zájem, tedy přihláška je finální a nevratnou.
Platbu prosím se jménem a příjmením ve zprávě adresátovi na číslo účtu 1123842026/3030 + platící nechť napíše informaci o úhradě na e-mail frantisek.brhlik@seznam.cz, ideálně i s informací, s kým že by chtěl být na pokoji.....v čase dostane potvrzení úhrady, přijetí do memoriálu a další instrukce k ubytování.
Mimo startovné je dohodnutá právě páteční návštěva Jawa muzea Kácov, kam každý dáme 100 Kč za prohlídku a na jeho podporu.
Ubytování plním v omezených a určených počtech na hotelu Hubertus a skoro sousedícím hotelu Kácov. Zatím dávám dohromady informaci o počtech a tak do 14ti dní Vám zašlu informaci k pokoji a kde si složit rezervační platbu pro ubytování.
Díky a hezkým dnům i myšlenkám zdar!!
Přeji Vám úspěch !
Takže BMM zdar a věřím, že se někdo přidáte!
Krásné dny přeje Mafin