Přátelé,
pokud se nemýlím a něco mi neuteklo, tak tento příspěvek (tato akce) zde není anoncována.
Naši přátelé z Pardubic pořádají tento víkend klasickou akci GARAGE PARTY 2023. Na Facebooku popsáno takto:
Srdečně vás zveme na tradiční Garage Party, která proběhne na naší základně v Pardubicích o víkendu 13.-14.5.2023.
Těšit se můžete na:
Demo jízdy na nových modelech Indian
Výstavu historických indiánů
Jízdu Legend (společná projížďka v sobotu ve 14h)
Open House Indian 1901 Pardubice s širokým výběrem oblečení a doplňků Indian Motorcycle
Prezentační stánky Radia Dixie, Dr.Jekill/Mr.Hyde, Policie ČR, Helite a další
Skvělé burgery, hot dogy a maso na grilu
Občerstvení: Točené Pito, Pivo, Káva, Čaj, Limonády
Tradiční filmové promítání s vůní benzínu v sobotu večer
Přátelská, rodinná atmosféra je filosofií našeho setkání. Zvány jsou všichni na svých motocyklech, nezáleží na značce. Těší se na vás rodina Indian 1901 Pardubice
V minulém a předminulém roce se jelo společně a dojíždělo se do Pardubického dealerství ve skupině. V předminulém se jelo z Prahy, v minulém se navazovalo na jinou akci a jelo se do Pardubic.
EDIT --- EDIT --- EDIT --- EDIT --- EDIT --- EDIT
Do Pardubic se vyjede společně z čerpací stanice Trilobit v sobotu 13.5.2023! Sraz v 9:30 - 9:45 na benzince Trilobit na silnici 12 za Úvaly. Následně se v 10:00 bude odjíždět do Pardubic. Já do Pardubic pojedu z Dolní Moravy a přijedu až přímo tam cca. v 11:00 hodin, resp. zkusím se připojit po cestě.
Díky a těším se, že se v Pardubicích potkáme!!!
Mafin
Ani nevíte jakou mám radost, že pojedeme ve skupině!!😍
Budu se však muset vrátit o něco dříve a pravděpodobně se bohužel nebudu moci vrátit s vámi ve skupině.
Po zhlédnutí poslední cesty na CZ/SK setkání IMRG navrhuji, abychom si všichni osvěžili základní bezpečnostní pravidla, bez ohledu na to, kolik peří máme na zádech. Prostě "naši" jeli vzorně, ale v chování motorkářů různých skupin byl velký rozdíl a neškodilo by to kvůli "spanilé jízdy" v Pardubicích.
Doporučuji si zachovat velkou rezervu vůči ostatním účastníkům průvodu – ne každý čte naše dobrá pravidla.
Zdravím a těšíme se. Sraz dle instrukcí. Vypadá to na pěknou účast a dojezd do Pardubek by mohl být ideálně společný a tak Martine na Tebe třeba někde počkáme ať dorazíme pospolu 😉
Budeme na značkách
Těším se a pojedu… sraz dle pokynů… ahoooj
Dekuji moc Martine za zorganizovani odjezdu. budeme na místě dle tvého určení.
Tak super, díky, že se někdo chytl... :-) Takže udělám edit do textu. Sraz bude v 9:45 na Trilobitu, v 10:00 hodin odjezd!!! Emile, pokud se tam můžete dohodnout na formaci a jejím vedení, budu rád. Já vás zkusím chytit někde po cestě, protože já přijedu z vrchu z té Dolní Moravy. Na Trilobit vám pošlu zástupce rodiny - Danu a děti autem. Díky!!!!
Ahoj plánuji s Ivčou vyrazit na tuto akci a rád se přidám k partě a sraz může být tak kde navrhuje Emil. 😉
Uvidím jak budu stíhat rád bych se k vám přidal. Dejte tedy vědět kde a kdy bude finální srar na společnou jízdu. Dikes Standa
Martine, máš pravdu, tak to bývalo. Skupinové cestování na akce bylo vždy normou. Do Pardubic pojedu v sobotu, po silnici číslo 12 ze stanice Trilobit, tam plánuji odjet v deset hodin. Pokud by se někdo chtěl přidat budu rád jako vždy.
Vedoucího a zavírače vybereme na místě, pokud ovšem bude tolik motocyklu.
Stanice: https://en.mapy.cz/s/penogezoze