Ahoj kamarádi (dky)🤠
Jenom dávám na vědomí, že v termínu 5.8.-8.8. 2021 by měl opět proběhnout sraz motocyklů v Polské Karpaczi
http://www.wygraj-harleya.pl/www3/29-newsy/492-polish-bike-week-2021
(Úžasný penzion Lípa, pivíčko,masíčko, výlet, šmuky 🤗,smažená ryba, horská dráha...;tam Petula před pár lety zjistila, že Indian je zázračný motocykl 😂 co ujede víc km než má benzínu 🤣)
Tak zatím 🤘Samuraj
Děláme na tom 😂
Přijedeme do Indian Praha
Budu v Řeporyjích😀
Ahoj, předběžně s tím počítáme 😉
Také přijedeme do Řeporyjí, moc se těšíme...
Ahoj🤠 dávám na vědomí, že VYJÍŽDĚT 😉 se bude v pátek 6.8. v 15 hodin od prodejny Indian Praha Řeporyje - Poděbrady - Jičín - penzion Lipa Horni Maršov. Kdo tam bude,ten tam bude,zbytek se připojí cestou,nebo dorazí přímo do penzionu...🤘Samuraj
Ahoj Indiáni 🤠
Finále je tedy:
1:Samuraj Zážitková
2.Jenik-Eliška
3.Želda-Monča
4.Jarda-Monča
5.Mary a Peťa
6.Kuča Vodouch
7.Emil, v sobotu ještě dorazí Hlubina a David Kaplan
V penzionu je to domluvený, už se na nás těší 🤗 a já se taky hrozně těším 😄🥳
Ps:ještě se domluvíme, odkud společně vyrazime,v kolik hodin ,kde se sejdeme...🤘
Jeeee….já mám obrovskou radost😀😀😀
Ahoj, také bychom chtěly jet... Mary a Petra.
Ahoj Indiáni 🤠
Dávám dohromady finále, kdo všechno pojede do Karpacze ve dnech 6-8.8.2021
Ubytování v penzionu Lípa Horní Maršov, předpokládám, že by se odjíždělo v pátek odpoledne, večer ubytování a posezení na penzionu, druhý den ráno odjezd na sraz do Karpacze (Polsko,hned pod Sněžkou),potom by se jelo tradičně na rybu a podle času třeba výlet po okolí...večer posezení na penzionu a v neděli to nechám koňovi🐴,(třeba opět bobová dráha 😀,nebo se někam zajedeme podívat (možné náměty vyřešíme na místě).Znovu připomínám, vemte si s sebou zloty,dá se koupit spoustu hezkých věcí 😉
Zatím potvrzena účast:
Samuraj Zážitková 1.pokoj
Jeník Eliška 2.pokoj
Želda Monča 3.pokoj
Jarda Monča 4.pokoj
Emil a Kuča 5 a even.6 pokoj
V sobotu má prijet Hlubina;
Vodouch stále nic?🤔
Každopádně potřebuji vědět do 15.července jestli se ještě někdo přidá, jinak 15 uzaviram účast a volám do penzionu počet lidi,nechci blokovat eventuální volná lůžka...v případě, že někdo nebude z nějakých důvodů moct jet a je nahlášen,nechť to neprodleně dá vědět do tabulek...diky👍
Toť asi vše, aloha Samuraj
No já se nějak nemůžu dočkat... už jedeme? :D
Napsal jsem, ze jedu..... ?
Paráda
Takže Joly zařídila ubytování (viz níže),nicméně mám zprávu, že se bohužel nezúčastní.Zatim mám potvrzenou účast: 1.Samuraj-Zážitková,2.Jenik-Eliška,3.Želda-Monča,4.Jarda-Monča.
Čekám na potvrzení Petruna-Sára,Emil,Vodouch ,případně další. Pokojů je sedm,možnosti zde:
🤘😍ps:záloha zaplacena,nic neposílejte 😊
OK. Poprosil bych tedy Yoli aby s námi počítala. Děkuji
Já bych taky rád je s Mončou, jak je to s objednáním ubytováním?
Neboj ujede 😉 není to daleko 😎
Jenom připomínám, že do Karpacze si určitě vemte přiměřeně "zlotých",hlavně na nákupy,na jídlo atd....eura se nevyplatí (v Polsku nevýhodný kurz),🤘
Dam to do planovace 👍
Jeník s Eliškou se taky svezou 😉