http://www.polishbikeweek.pl/www3/index.php
Ahoj kamarádi 🤠
Dávám do kupy výlet do Karpacze v termínu 5.8. až 7.8. 2022, ubytování samozřejmě v penzionu Lípa Horní Maršov 🥳,kde máme cenu 550 kč na osobu/noc se snídaní,(což je v dnešní době super cena )v pátek je domluvena večeře, na sobotu večer grilovačka s tím, že když bude cca 18 lidí tak se ugriluje celá kýta, když bude míň, tak bude prostě nějaký maso...
Odjezd bude v pátek v 15hod z Řeporyjí směrem na Mělník, tam se dáme dohromady se Želdou a pofrčíme přes Jičín do Horního Maršova."Pozn. kdo pojede z Prahy, kdo z Mělníka?? "/A dále před ubytováním si všichni v Maršově na benzině dotankujou😋/
Po příjezdu do penzionu bude večeře a uhahaaa😁,ale tak, abychom ráno v půl deváté odjeli přes hřebeny do Karpacze a v klidu zaparkovali...tam se pravděpodobně rozletime do stran a podle situace domluvíme odjezd. Následně se přemístíme na oběd do rybí restaurace a potom dle nálady buď zpět do penzionu, nebo je možné se projet po okolí...večer tedy grilovačka a uhahaaa no a v neděli odjezd domů..
Jinak majitelé mají dvě dcery,takže se určitě zase budou chtít projet na našich motocyklech a budu rád, když jim přivezeme opět nějaké dárky od Indiana( třeba trička)na které se složíme...
Účastníci zájezdu😀 zatím:
Samuraj a Zážitková
Želda a Monča
Kuča a Jířa
Limča
Joly 😄
Vodouch
Jarda a Milda
Kdo pojede další ať dá vědět do 10.7. 2022.
Po tomto termínu dávám vědět do penzionu konečný počet lidí.
👋 Samuraj
Aleja Entuzjastów Harley-Davidson https://maps.app.goo.gl/tbe763H8SnvmioJt6
Wieloryb Smażalnia ryb +48 75 714 13 75 https://maps.app.goo.gl/vg674rSqNgb2wtnr9
Jo a ještě do Karpacze si určitě vemte hotovost v podobě polských zlotých na nákupy všeho možného,kdo už byl tak ví😁😉
A pokud budete moci,plaťte i v penzionu hotově...díky 👍
Ahoj, přijedeme po vlastní ose, nestíhám Řeporyje . M+E
Kůčovi jedou po své ose.
A ještě 😁 v sobotu dorazí Davson s Raduli a dětma a budou tam i přes noc😀
Jo a ještě znovu jedna připomínka, v penzionu pokud možno plaťte v hotovosti 😉 a do Polska si vemte zloty..👍
Ahoj kamarádi, musím se omluvit, ale bohužel, do Maršova s vámi nepojedu.
Ahoj ahoj🤘
Poslední info ke Karpaczi...
Odjezd z Indian Praha je v 15hod.
První zastávka (cca v 16hod) je na Shellce v Mělníku, kde nabereme Želdu a spol a budeme pokračovat přes Jičín do Horního Maršova, (tam by měla trvat cesta cca 2hod), kde si na benzině všichni dotankujou. Následně se půjdeme kultivovaně ubytovat,domácí už má nahlášena jména, případné niance se doladí na místě...změna v obsazení- nejede Vodouch, v sobotu dorazí Milan.
Večeře v pátek- bude gulage,řízek atd.,v sobotu večer grilovačka- kýta.
Sobota rano 8:30 odjezd do Karpacze, oběd bude pravděpodobně v jiné rybí restauraci co nově našel Želda a zároveň naplánoval vyjížďku v okolí cca 130km s návratem do Maršova .Toť představa, uvidíme podle počasí, nálady, únavy...
Ještě připomínám, že povezeme holkám nějaké věci z indian praha,na které se složíme..
Tak v pátek 👋
Ahoj mi přijedeme sólo severní cestou od Ještědu.😉
ahoj kde a v kolik je sraz na Mělníku
Také mi je to jedno, kde bude místo, tam hlavu složím...
já prosím pokoj č.1901
jsme na jednu noc tak je to jedno😈
prosíme pokoj 5. 😉
Ahooooj 🤠
Takže dávám k dispozici seznam osazenstva Karpacze:
Pátek až neděle
Samuraj a Zážitková
Želda a Monča
Kuča a Jířa
Limča
Vodouch
Joly
Jarda a Ivča a Milda
Mary a Peťa
Petruna a Sára
Mike a Evča
Pátek až sobota
Dlouhán
Hrududu s paní 😉
Pozn. - je nás celkem 21,
pokoju je sedm
takže se máme domluvit ,kdo s kým bude na pokojích a potom to mám dát vědět domácímu...
Zatím vím, že Želdojc mají pokoj číslo 1 plus jedna osoba k nim, já a Petula máme pokoj číslo 3 a u nás bude Joly...takže se prosím mezi sebou domluvte...🙂
Toť zatím vše pa 👋
Mimo věci co povězte jako dárky mam...
Pro holčičky s mamkou náramky a strom, se svolením i napis IMGR. :)
Ahoj, jedeme z Prahy Pá - Ne. Zaplaceno. Těšíme se Mike a Eva 😉
zaplaceno 2x sobota🚻
Zaplaceno😉
Zapomněl jsem napsat poznámku …. pojedu z Mělníka , jen budu potřebovat místo setkání v Mělníku… Dekuji
Zaplaceno🍺🍺🍺
Zaplaceno…😀