Ahoj kamarádi.
tak jsem vás nechala v klidu sníst svatomartinskou husu, teď ještě Beaujolais a hurá do Mýta.
Program je stejný, jako předešlé roky, proto doufám, že se na mě nebudete zlobit, když to tak trochu obšlehnu. Bohužel jsem letos s vámi nepobyla, tak často, jak bych si přála. O to víc se na vás těším.
Časový harmonogram :
💥 od 10.hod bude probíhat líčení.
💥 13.hod odjezd do kostela sv.Štěpána
💥 14.hod první nadílka
💥 15.hod druhá nadílka
💥 16.30hod lampionový průvod na náměstí
💥 17.hod rozsvěcení vánočního stromu, program radia Blaník tentokrát s Petrou Janů.
Vážení na pekelných vahách, svařáček, medovina, nějaké ňaminy, prostě předvánoční pohodička.
Samozřejmě, že i letos ochutnáte něco z toho divadelního kumštu a zapojíte se do “kulturní vložky”. Pokusíme se vytvořit nou scénku. Moc ráda bych dala prostor Luciferovi (Honzovi-pokud pojede). Hrajeme asi celorepublikové prim, protože máme současně největšího Mikuláše, anděla i čerta a teď bychom to doplnili ještě o Lucifera🤣
Vezměte si s sebou svačinu. K jídlu se dostanete až po 17.hod. po oficiálním programu.
Ideálně každý něco, hodíme to na jednu hromadu a uděláme si rautík.
Kolem 20.hod se sejdeme v restauraci resortu Brdy, kde si uděláme takový malý vánoční večírek.
Každý sám za sebe přineste jeden zabalený vánoční dárek. Dárky se dají na jednu hromadu, očíslují se a pak si každý vylosuje jeden.
Takové překvapení😊
Ubytování bude v areálu resort Brdy www.resortbrdy.cz 2lůžkový pokoj 1890kč, dvoulůžkový s přistýlkou 2150kč, jednolůžko 1450kč. V ceně je snídaně. Předběžně je zarezervováno ubytování do 20 osob.
Prosím napište na email : info@resortbrdy.cz váš požadavek, jaký pokoj chcete. Heslo : divadlo Mýto.
Pokud Vám není něco jasné, či potřebujete doplňující informace,
volejte Zážitkovou 731607304
Moc se na vás všechny těším ❤️
To se mi líbí
Sdílet
Ahoj všem, omlouvám se z akce “Mýto”.Obdržela jsem malej moribundus a celý den venku v zimě prostě nedám .Užijte si to !
Těšíme se na Vodoucha
Ahoj všichni,
v sobotu se na Vás všechny už moc těším. Posezení bude v restauraci. A posílám Vám text letošní scénky. Tak se na to koukněte. Olda bohužel kvůli Janině přijede až odpoledne na náměstí, takže Davide...vyhrál jsi Mikuláše😍
Zážitková
Doporučuji restauraci, každý si může objednat co chce,v salonku víceméně obsluha nebude...
Nabídka na společenskou místnost je zajímavá mohli by jsme si tam pustit i muziku
Ahoj,vím že odpověď “ je mi to jedno” je ta nejhorší, ale ještě jsem na akci nebyla,tak nemůžu srovnávat…rozhodněte stran večera za mě ! Dík😁
Přijedeme i s Mildou
Prosim o potvrzeni poctu osob. Musim provest rezervac v restauraci. Nebo máme nabidku, ze muzeme posedět ve společenské místnosti tam kde je ubytování (Byli jsme tam uplně poprvé) A nebo v restaurac, jako v loni. Ve společenské nám narazí sud, pripravi pití co budeme chtit a budeme si dělat čárky, jídlo před v restauraci. A nebo cele v restauraci.Dejte mi vedet, jak to chcete. Děkuji Petra
Želda a Monča jede👹👼
Honza slíbil, Honza jede !!!!!!