Ahoj Davide, je potřeba napsat, proč to nevyhovuje. Díky svátku ve čtvrtek vzniká možnost 4 dnů volna a vsunovat poslední majli do půlky těchto dnů, moc dobrý není. Navíc se již v tomto termínu nedá sehnat rozumné ubytování, loni to byl cenový úlet a kýč. Každopádně skupina 8 lidí Korsika II. se vrací až o víkendu 16. nebo 17., takže tento termín nás míjí. To je trochu nefér. Po 16 dnech na motorce se obáváme, že rovnou vyjet na celý další víkend nezvládneme. Naopak jsme měli v plánu se připojit po cestě zpět k akci Alpy, pokud tedy bude v Alpách a původním termínu. Pro termín Poslední majle se nám jeví jako úplně nejlepší termín říjnový, tedy 6. - 8. října. V minulých 2 letech byla PM vždy převážně v říjnu a zrovna loni, kdy jsme totálně mokli a vykosli (resp. velká část jela auty), tak následiující týden, tedy 7. - 9. 10. bylo úplně parádní počasí babího léta. Je to sázka do loterie, ale to je už od poloviny září. POSLEDNÍ je poslední, nebál bych se zariskovat a dát to až v klidu října. Díky Jirka
Máme tady výsledek hlasování o termínu poslední majle . Tzn.: 6.-8. 10
Někde jsem to asi zahlédl ale jak dopadlo hlasování o termínu poslední maile???🤔
My (Fialovic) jsme v poho všechny termíny (tedy zatím), tak nehlasujeme...ale říjen přijde fajn :)
Mě je to jedno. A proto nehlasuji.
Ovšem pokud se pojede tradiční Loket tak v origo termínu je alespoň vinobraní a zábava.
V jiném termínu to bude vše na bedrech pořadatele.
Zavděčit a vyjít všem nejde.
Je to jednoduché.3 důvody proč.
1) chci jet nebo ne.
2)budu mít čas a nebo ne
3)bude pršet nebo ne.
Taky odhlasováno pro říjen
Odhlasoval jsem. Za mne, říjen je fajn.
Ahoj.
Necháme rozhodnout většinu.
Doplnil jsem do formuláře datum 7. - 9. 10.
Ten kdo již hlasoval a je mu tento termín přednější může opakovat volbu jinak platí dosavadní hlas.
Druhý datum 6-8.9 je brzo, není poslední a v tomto termínu plánuje akci Jeník.
Termín Alp jsem tam dal z toho důvodu, že když se nikdo nepřihlásí k organizaci je Alp tak je možnost akci hodit sem.
Chápu, že je to naknop, bohužel více termínů není.
Ahoj Davide, je potřeba napsat, proč to nevyhovuje. Díky svátku ve čtvrtek vzniká možnost 4 dnů volna a vsunovat poslední majli do půlky těchto dnů, moc dobrý není. Navíc se již v tomto termínu nedá sehnat rozumné ubytování, loni to byl cenový úlet a kýč. Každopádně skupina 8 lidí Korsika II. se vrací až o víkendu 16. nebo 17., takže tento termín nás míjí. To je trochu nefér. Po 16 dnech na motorce se obáváme, že rovnou vyjet na celý další víkend nezvládneme. Naopak jsme měli v plánu se připojit po cestě zpět k akci Alpy, pokud tedy bude v Alpách a původním termínu. Pro termín Poslední majle se nám jeví jako úplně nejlepší termín říjnový, tedy 6. - 8. října. V minulých 2 letech byla PM vždy převážně v říjnu a zrovna loni, kdy jsme totálně mokli a vykosli (resp. velká část jela auty), tak následiující týden, tedy 7. - 9. 10. bylo úplně parádní počasí babího léta. Je to sázka do loterie, ale to je už od poloviny září. POSLEDNÍ je poslední, nebál bych se zariskovat a dát to až v klidu října. Díky Jirka