top of page

Advent 2021


Po několika updatech celé akce z důvodu Covidových opatření vznikla LIGHT akce, která respektovala všechna bezpečnostní opatření a nařízení.

Tímto bych rád poděkoval režisérce, herečce a organizátorce celé akce naší Zážitkové Pétě za vše, ale hlavně za to, že LIGHT verze byla určitě více než PLNOTUČNÁ a to nemyslím jen na Jeníkovo kolínko k večeři :)

Celá akce byl vymyšlena parádně. Bylo vše.

Procházka, dobré jídlo, pití, kulturní program a samozřejmě dárečky.

Vše proběhlo podle plánu, setkání, procházka do kostela, kde náš capo di tut, el prezidento Hlubina zahrál k úžasu všech zúčastněných na místní varhany takový koncert, že se všem zúčastněným vrazili oči do slz. Poté následoval přesun na večeři a nato šup na divadlo.

Představení ,,Ach ta něha našich dam,, pod režijní taktovkou Péti, která také tohoto večera hrála jednu z rolí, bylo fenomenální a líbilo se všem i těm sviňákům v hledišti. Myslím, že jediný, kdo úplně radost nemá, je Samuraj. Hrozí mu totiž nová přezdívka a to jméno, po tak nějak duchem nepřítomném manželovy z divadelní hry. Nebudeme ho jmenovat, jinak mu to opravdu nikdo neodpáře, že, Rožé (Roger)

Po divadle proběhlo v restauračním zařízení předání dárků a další kolo adventní zábavy.

Děkujeme za vše organizátorům celé akce a těšíme se na akci další.





204 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page