top of page

Poslední Majle 2022 Loket z Kynšperka nad Ohří


Bohužel je to za námi.

Vydatná sezóna klubového ježdění je oficiálně poslední majlí ukončena. Moc děkujeme všem, kteří se i přes nepřízeň počasí zúčastnili na motocyklech. V neposlední řadě samozřejmě děkujeme i těm, co přijeli auty a podpořili tak svou účastí klub na naplánovaných doprovodných akcích.

Páteční příjezd na ubytování na krásné místo Zámek Kamenný Dvůr v Kynšperku nad Ohří byl ještě za nádherného slunečného počasí. Po ubytování jsme obsadili rytířský sál a hodovali a pili a pili a pili, až pít nebylo co :)

Ráno se k nám přidala posádka dalších dvou strojů Indian a vyrazili jsme na vyjížďku do Karlových Varů do skláren Moser, kde jsme si užili perfektní prohlídku skláren, včetně sklářské hutě a viděli nejlepší sklářské mistry při práci. Někteří zakoupili i nějaké ty skleněné investiční kusy.




Se začínajícím deštěm jsme vyrazili na oběd do vyhlášené, Maurerem oceněné restaurace u Bílého koníka v Dolní Bříze.

Protože jezdíme na jistotu, opět jsme se nezklamali. Svíčková byla excelentní.

Při návratu na zámek nám celou cestu lilo jako z konve, ale to nevadilo. Po příjezdu a lehkém osušení jsme nasedli do přistaveného autobusu a hurá do Lokte na tradiční vinobraní.

Prošli jsme si náměstí, ochutnali pěkná vína a někteří samozřejmě i dobrou Plzeň :)

Sem tam se kouslo do sýra nebo klobásky a na závěr prohlídky Lokte nesmí chybět návštěva, dovoluji si napsat tradiční, v baru u Vody. Zde nás místní barman a majitel, každým rokem rád vidí a těší se na další rok :)

Na večeři a nějakou tu kapůrkovou opět zpět na zámku a do brzkých ranních hodin se povídalo a pilo a jedlo a jedlo a jedlo, protože pít již nebylo co.

Nedělní dopolední vyjížďka byla zrušena, protože bylo opravdu hodně deštivo. Proto byl zvolen individuální odjezd, každý jel podle své meteorologické stanice. Ale v nepromoku to každý zvládl víceméně za sucha :)


Děkujeme za účast Všem. Doufáme, že poslední majle roku 2023 bude co do počtu motocyklů vyšší než rok loňský.


A to je velký závazek.






153 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page