top of page

Pálení čarodějnic s dobrým úmyslem pro Klokánek Štěrboholy

Aktualizováno: 30. 4.


Na akci pro Klokánek Štěrboholy jsme přijeli podpořit kluby Punishers LE MC Czech republic 100 Towers a Guardians LE MC Czech Republic v návštěvě těch nejmenších.

Když se spojí srdce motorkářů a touha pomáhat, vznikají nezapomenutelné akce.

Nešlo pouze o tradiční akci pálení čarodějnic, ale především o podporu Klokánku Štěrboholy, zařízení, které pomáhá dětem opuštěným, nebo žijícím v těžkých životních podmínkách.

A v neposlední řadě dětí samotných.

S elánem v srdci a radostí na tváři jsme se vydali za dětmi, abychom jim předali nejen tašku plnou sladkostí, ale dovolili jsme si předat také velký perník, dárek pro náš klub od IMRG Pardubice.

Tímto bratrům z Pardubic samozřejmě děkujeme, ale myslíme si, že děti pardubický perník ocení nejvíce.

Víme, že společné chvíle a sladkosti dokážou vykouzlit úsměv na tváři každého dítěte.

Odpoledne bylo plné smíchu a vonělo dřevem, když jsme opékali buřty a povídali si s dětmi. Pro nás, členy motorkářských klubů, to byla příležitost nejen bavit se, ale i ukázat, že motorkářská komunita má velké srdce.

Jak čas postupoval, vzduchem se nesla hudba a písničky našich kamarádů, kteří neváhali vytáhnout kytaru a banjo a přidat tak akci pravou hudební kulisu.

Smích, zpěv a praskání ohně byly důkazem toho, že tradice pálení čarodějnic může mít mnoho podob – a ta naše byla plná dobrého úmyslu.

Na závěr jsme se všichni sešli pro společnou fotografii, na které chybí děti, protože z důvodu GDPR se nesmí fotografovat.

Byl to den, kdy se nejen pálily čarodějnice, ale především se pálily starosti a rozhořela se nová přátelství a vzájemná podpora.

Tato akce byla připomínkou, že každý dobrý skutek se počítá a že i malé gesto může mít velký význam.

Jako motorkáři máme sice rádi svobodu a vítr ve vlasech, ale víme také, že největší radost je tu radost rozdávat.

A právě to jsme dětem z Klokánku chtěli ukázat.

148 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page