top of page

Zahájení motocyklové sezony s IMRG Prague - první majle 19.-21.4 2024

Aktualizováno: 22. 4.


S příchodem jara a prvními teplými dny, teď si trochu zapřeháním, po dluhých teplých dnech přišlo pár studených a to byl čas na oficiální první majli IMRG Prague (Indian Motorcycle Riders Group) v roce 2024 .

První majlí, jak akci v klubu nazýváme, představuje víkend plný společných zážitků, prohlídek a veselí.

Akce odstartovala v pátek, kdy první skupina přijela do hotelu Maximilian.

Další členové se přidávali postupně v sobotu. Sobota byla naplánována na start v 10:00, což všichni s nadšením dodrželi.

Cesta vedla do motomuzea Moto a velo v Přerově nad Labem, zde účastníci strávili dopoledne prohlížením historických i moderních kousků motocyklové techniky.

Oběd se konal v blízké hospodě Na růžku, kde si účastníci pochutnali na tradičních českých pokrmech a nabrali síly na další část programu.

Po obědě následoval přesun do skanzenu v Přerově nad Labem, tady byla možnost prohlédnout si tradiční české stavení a zvyky.

Večer se všechny skupiny vrátily do hotelu na zámku Loučeň, kde proběhl oficiální program. Důležitou součástí bylo předání hodností zasloužilým členům klubu. Za své zásluhy, pomoc při vedení jízd, plánování tras a zabezpečení byli oceněni Petruna, Jeník a Jarda, kteří obdrželi hodnost IMRG ROAD CAPTAIN.

Další hodnost získal zaslouženě Kůča IMRG SAFETY OFFICER a v nepřítomnosti, ale ne méně zasloužile, byly hodnosti IMRG SAFETY OFFICER přiděleny Kamilovi a Kevinovi.

Večer pokračoval vynikající večeří, následovanou večerní zábavou, která zajistila, že účastníci si užívali nejen den plný aktivit, ale i večer plný smíchu a přátelského setkávání.

Zakončení akce bylo vyhrazeno pro poděkování všem za účast a velké díky Jardovi za organizaci první majle!


Děkujeme!





221 zobrazení2 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page