top of page

Úspěšné otevření klubovny Punishers LE MC: Den plný bratrství a poděkování


Dne 12. dubna 2024 se konalo slavnostní otevření nové klubovny Punishers LE MC v Praze, které se zapsalo do srdcí všech účastníků jako nezapomenutelná událost.

Akce, na níž byli přítomni členové klubu i pozvaní hosté nejen z IMRG Prague, byla oslavou bratrství, vzájemné podpory a nadšení pro motorkářskou kulturu.

Počasí nám přálo a atmosféra byla naplněna radostí a smíchem. Uvítací projevy, zahájení činnosti klubovny a vzájemné seznámení posílilo již tak pevné vazby mezi přítomnými. Členové Punishers LE MC, nás provedli prostorami nového domova, který je nejenom svědkem jejich společné vášně k motorkám, ale také symbolem jejich závazku „sloužit ostatním“.

Zvláštní poděkování patří organizátorům za bezchybně připravený opening, který zahrnoval nejen oficionality, ale i chutný catering. Fotografie z akce hovoří za vše – jsou záznamem momentů plných pýchy, spokojenosti a přátelského ducha.

V závěru akce bylo zdůrazněno, že dveře klubovny jsou otevřené pro všechny, kteří sdílejí společné hodnoty a zájem o motocyklový životní styl. Děkujeme Punishers LEMC za pozvání a s nadšením se těšíme na další společně strávené chvíle a vyjížďky, které jsou před námi.

„Společně silnější“ nebylo nikdy aktuálnější – na mnohá další setkání a společné zážitky!


186 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page