Prosím všechny zúčastněné, aby se nejpozději do 28.11.2021 zapsali do tabulky.
Počítejte s tím, že budeme vycházet na koncert v 15.00hod. Půjdeme pěšky cca 1.5km.
(zbabělci mohou jet autem). Naplánujte si dobře příjezd. Před tím než vyjdeme
se musíte ubytovat a vybrat večeři z připraveného menu.
Vzhledem k tomu, že restaurace zavírají ve 22.00hod, budeme se snažit začít s divadelním představením opravdu nejpozději v 18.30hod. Uvidíme, jak se zadaří. Představení bude pouze pro nás,
takže jak přijdete, tak začneme. Trvá cca 1hod 20min. Ale možná bude kratší a nebo delší, kdo ví🤣
Po 22hod jsou dvě varianty. Buď budeme pářit na pokoji ”č.5” a nebo u nás doma. Uvidíme kolik nás celkem bude a jak se domluvíme. Vidím to u nás. Doufám, že nezboříme dům.
P.S. V resortu Vás ubytují všechny😉
Ježííííš😂to je jasné, že se ubytujete, ne?
"Nebudete se hlásit v penzionu, ale na baru v restauraci přes ulici, kde si vyberete jídlo." - to znamená, že ubytovávat se nemáme ? Nebo nahlásit při objednání jídla i nocleh a dát věci do pokoje ?
Halooo tady Vodouch, potřeboval bych ubytovat… ale žádnou chodbu prosím. Prosím 1 lůžko samostatně. Hrozně chrápu 😂😎👍
Takže pro sichr:
ubytování Resortbrdy.cz | hotel - ubytování Brdy
Nebudete se hlásit v penzionu, ale na baru v restauraci přes ulici, kde si vyberete jídlo. Prosím všechny, aby se nezmiňovali o tom, kde budeme večer. Budeme u konkurence, protože v Brdech to nešlo, ale prý se nemají moc rádi. Tak ať nás nenapráší.Přijeďte si kdy chcete, ale v 15hod je výkop. Teple se oblečte, ať Vás neofoukne. Neberte nic, kromě dárku(jeden na osobu) a dobrou náladu. Pořádně se vyspěte a odpočiňte, ať nezýváte už v devět hodin. Bude to jízda, ne????
Těším se😍
POZOR ZMĚNA !!! Tabulka bude "zmizena", podařilo se dohodnout večerní restauraci vedle divadla, není tedy potřeba cokoliv vozit - leda do divadla :-D ( lehké naznačení .... ;-) ) Vezměte si teplé oblečení na procházku do kostela, nezapomeňte doma dárky, bude opět legrace s losováním a otevíráním dárků .... Aktuálně seznam čítá 32 osob, které se zúčastní !!! To bude fáááákt Indian Liga !!! Kdo potřebujete přesnou adresu, Peťule Zážitková dodá ;-)
Nejde mi to zapsat 😁 tak pisu sem hlasim strouhaný koláč, domací vaječnák a domací baileys
Ahoj jak jsem už dříve psal my se zúčastníme oba i se spaním.😊 Ne všechny se moc těšíme.
Ahojky všichni, budete mi chybět....Vy, kteří nemůžete. A na Vás ostatní se moc těším a doufám, že vše klapne a užijeme si společně spoustu krásných chvil. Ještě dostanete tento týden poslední info( občerstvení). tak na viděnou😀
Tak nakonec jedem i s Luckou !!! Poprosime ubytko i pro nas 🤟
Zůstávám doma - snad příště 😥
Ahojte! Omlouváme se, ale nemůžeme jet, nestíháme ostatní aktivity. Přejeme krásný víkend, krásné divadlo a ještě krásnější vánoční večírek! Pozdrav všem od Mafinů
Nemůšůůů! Nestihnu se v neděli ráno teleportovat na Šu.odkud hromadně odjíždíme do lázní.Užijte si i za mě🤩🤩🤩
Kuncaci též jedou jen poprosím úpravu ubytování dítě necháváme u dědy. Takže prosím pouze 2lužko ideál manželské. Děkujeme a těšíme se
Super ubytování pro dva prosím díky Kůča
Péťo, jedeme a prosím zařídit přespání pro 2. Děkuji a už se na vás všechny těšíme.
Super těšíme se